Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek aşkını köpek detayı ortaya çıkardı

Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncuları Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek, aşk yaşadıklarını iddialarını yalanlamıştı. İkilinin aşkı, Hilal Altınbilek'in köpeği sayesinde belgelendi.

Yaşam Yayın: 12 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 12.05.2020 09:57:37
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1552 okunma
Google News

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncuları Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek'in aşk yaşadığı iddia edilmişti. Aşk haberi Ocak ayında da çıkmış ancak Kerem Alışık, söz konusu iddiaları "Asla böyle bir şey yok" diyerek yalanlamıştı.

 

İKİLİNİN AŞKINI KÖPEK DETAYI ORTAYA ÇIKARDI

 

Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek'in aşkı Altınbilek'in köpeğe sayesinde belgelendi. Kerem Alışık, Bebek'de Tv100 kameraları tarafından görüntülendi. Alışık, köpeğini gezdiriyordu.

 

 

HİLAL ALTINBİLEK'İN KÖPEĞİNİ GEZDİRDİ

 

Ne var ki Kerem Alışık'ın gezdirdiği köpek kısa süre önce adının aşk dedikodularına karıştığı Hilal Altınbilek'in köpeğiydi.

 

"Bir Zamanlar Çukurova" dizisinde Kerem Alışık (58) Ali Rahmet Fekeli'yi, Hilal Altınbilek (27) ise Züleyha karakterini canlandırıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.