Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni projesi belli oldu! İşte partneri

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunan Kenan İmirzalıoğlu, sürpriz bir diziyle ekranlara dönüyor. İmirzalıoğlu, mistik polisiye Alef dizisinde rol alacak. Kenan İmirzalıoğlu'nun partneri ise Melisa Sözen oldu.

Yaşam Yayın: 05 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 05.11.2019 16:29:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1489 okunma
Google News

Son dönemde başarılı dizilerle adından söz ettiren BluTV, Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in başrollerini paylaşacağı 'Alef' isimli mistik polisiye diziye imza atmaya hazırlanıyor. Ödüllü isim Emin Alper’in yönetmen koltuğunda oturacağı, May Prodüksiyon imzalı dizi, heyecan verici ve farklı konusu, ilgi çekici oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

 

8 bölümlük mini dizi 'Alef', İstanbul Boğazı’nda bir cesedin bulunmasının ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesini konu alıyor.

 

Osmanlı ve İslam Tarihi’nden izler taşıyan, oyuncuların geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım çekimleri için bir araya geldiği dizide genç ve hırslı dedektif Kemal (Kenan İmirzalıoğlu) ile tecrübeli ortağı Settar (Ahmet Mümtaz Taylan), İstanbul’da işlenen gizemli bir seri cinayet vakasının peşine düşecek. Hem kişisel hayatları hem de olaylara yaklaşımlarıyla birbirine tamamen zıt bu ikiliye, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar (Melisa Sözen) da katılacak. Ekip, cinayetleri çözmeye çalışırken buldukları her delille yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesini de aralayacak.

 

Alef'in baş rollerinde Kenan İmirzalıoğlu ile Melisa Sözen ve Ahmet Mümtaz Taylan birlikte rol alıyor.

 

"Alef"te ayrıca Ece Dizdar, Osman Alkaş, Rıza Akın, Kıvanç Baran Arslan ve Erdem Kaynarca gibi güçlü oyuncular da rol alacak.

 

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle şimdiden merak uyandıran, temelleri tarihe dayanan ve tasavvufi öğelerle donatılmış mistik polisiye dizi ‘Alef’, 2020 yılında Türkiye’nin sevilen dijital platformu BluTV’de diziseverlerle buluşacak.

 

Alef anlamı nedir? Alef ne demektir?

 

Alef, İbrani alfabesinin ilk harfidir. Öte yandan çeşitli deyişlerde de kullanılır. "Aleften Tav'a" A'dan, Z'ye anlamına gelmektedir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.