Kayınpederi Demet Şener'e fena saydırdı!

Avni Küpeli, oğlu Cenk Küpeli ile evlenen Demet Şener hakkında zemberek sözler sarf etti.

Yaşam Yayın: 31 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 31.10.2019 09:45:42
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
2472 okunma
Google News

Basketbolcu eski eşi İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, sansıntılı günleri atlatmasının ardından Cenk Küpeli ile dünyaevine girdi.

 

Magazin basını ise ilk günden bu yana Cenk Küpeli'nin anne ve babasının bu evliliğe sıcak bakmadığını ve Demet Şener'in istenmeyen gelin olduğunu öne sürdü. Küpeli'nin ailesinin nikah törenine katılmaması da bu iddiaları güçlendirdi.

 

Bu iddialar, magazin gündemindeki tazeliğini korurken Cenk Küpeli'nin babası Avni Küpeli'nin Instagram'da bir magazin sayfasının altına yaptığı yorum Şener cephesinde şok etkisi yarattı.

 

Avni Küpeli Instagramdaki yorumunda şeki edici şu ifadeyi kullandı:

 

 "Demet Şener, gözümüzün nuru oğlumuz Cenk'i bizden koparmış ve onun ailesini hiçe saymasına neden olmuştur. Şener'in yaptığı nispetler sadece İbrahim'i ve onun ailesini değil aynı zamanda bizleri de derinden yaralamıştır. Bu konuya da özellikle dikkat çekilmesini isteriz. (Oya ve Avni Küpeli)."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.