Kaya Çilingiroğlu'ndan skandal paylaşım!

Hülya Avşar ile boşanmasının ardından Feraye Tanyolaç'tan bir erkek çocuğu babası olan Kaya Çilingiroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adeta linç edildi.

Yaşam Yayın: 05 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 05.08.2019 14:55:57
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
2835 okunma
Google News

Oğlu  Hüseyin Kaya Çilingiroğlu ve kızı Zehra Çilingiroğlu ile sıklıkla vakit geçirmeye çalışan Kaya Çilingiroğlu, son paylaşımı nedeniyle yerden yere vuruldu. Oğlunun eline silah verip fotoğrafını çeken Çilingiroğlu'na, "Sen nasıl bir babasın" yorumları yapıldı.

 

50 bine yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından oğlunun bu fotoğrafını paylaşan Kaya Çilingiroğlu, kısa sürede gelen tepkilerin ardından fotoğrafı silmek zorunda kaldı.

 

Kendine zarar verebilir: Kaya Çilingiroğlu'na, "Sen nasıl bir babasın, silahla oyun mu olur! Küçücük çocuk kendine zarar verebilir" yorumları yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.