Katliamcı ülkenin başbakanı, Türkiye'yi kınadı!

Yıllardır Filistin'de uygulanan katliamın talimatını veren İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna gerçekleştirdiği operasyon için "İşgal" ifadesini kullandı.

Yayın: 10 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 10.10.2019 17:11:18
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1820 okunma
Google News

Türk ordusunun Fırat'ın doğusunda yer alan terörist oluşumu yok etmek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na bir tepki de yıllardır Filistin'de çoluk çocuk demeden katliam yapan İsrail'den geldi.

 

HAREKATA "İŞGAL" DEDİ

 

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatını değerlendiren İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İsrail, Türkiye'nin Suriye'deki Kürt bölgelerine yönelik işgalini şiddetle kınıyor ve Kürtlerin Türkiye ve vekilleri tarafından etnik temizliğine karşı uyarıda bulunuyor" ifadelerini kullandı.

 

"İSRAİL, YPG'YE YARDIMA HAZIR"

 

Netanyahu, ayrıca "İsrail, cesur Kürt halkına insani yardımı sürdürmeye hazırdır" sözlerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.