'Karpuz beyaz çıkarsa ülkeyi terk ederim' diyen esnaf, karpuzu kesince olanlar oldu

Şanlıurfa'da, sattığı karpuzun kaliteli olduğuna inandırmak için "Bu karpuz beyaz çıkarsa ülkeyi terk ederim" ifadelerini kullanan esnafın karpuzu kestikten sonraki tavırları sosyal medyada gündem oldu.

Yayın: 23 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 23.05.2020 11:33:47
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
2066 okunma
Google News

 

Şanlıurfa'da karpuz satan bir esnaf, vatandaşları karpuzunun kaliteli olduğuna inandırmak için "Bu karpuz beyaz çıkarsa ülkeyi terk ederim" dedi.

 

KARPUZ BEYAZ ÇIKTI

 

Çevrede bulunan bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde, esnafın kestiği karpuz beyaz çıktığı görüldü. Bunun üzerine esnaf, "Beyaz diyen yanıma gelsin. Bu beyaz değil ağabey. Tadına bakabilirsin" dedi.

 

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

 

Esnafın karpuzu kestikten sonraki tavırları kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu. O anlar, Twitter başta olmak üzere birçok sosyal medya platformunda kısa sürede çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.