Karısını boğarak öldürdü, sonra da mağduru oynadı!

Almanya’nın Duisburg kentinde Afgan asıllı Mine O. (26), 7 Eylül günü ortadan kayboldu.

Asayiş Yayın: 10 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 10.12.2019 08:55:21
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
2431 okunma
Google News

Genç kadının kaybolmasıyla birlikte Türk asıllı Alman vatandaşı eşi Ercan Erdal (28) mağduru oynamaya başladı. Eşinin kaybolduğunu polise bildirdi. Ardından gazetecilere konuştu. Eşini ne kadar sevdiğini, onun ortadan kaybolmasıyla birlikte beş yaşındaki oğluyla ortada kaldığını anlattı. Sosyal medya hesaplarından eşinin ne kadar iyi bir insan olduğunu paylaştı. Öldürdüğü Mine O. ile ilgili şu paylaşımı yaptı: “Bir insan olarak, neşeli, kendine güvenen, cömert, ciddi ve yardımsever.”

 

Bu sözleri paylaştığında ise genç kadını çoktan öldürmüş ve ormanda bir çukura gömmüştü. Kayınvalidesinin ve kayınpederinin kendisine inanmadığından da şikâyet etti. Komşunun verdiği ifadeyle 89 gün sonra yakalanan Erdal’ın eşini neden öldürdüğü ise henüz belirlenemedi. Katil zanlısı Erdal, cezaevine konulurken 5 yaşındaki küçük çocuk da öksüz kaldı. Ercan E.’nin ilkbahar aylarında mahkemeye çıkması bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.