Karantina günlerinde kocasının defalarca tecavüzüne uğradı!

Victoria Derbyshire'nin hazırlayıp İngiliz BCCC kanalında sunduğu Panorma programına katılan ismi Jess olarak açıklanan bir kadın, COVID-19 yüzünden uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle beraber evde kaldığı kocasının kendisine yüzden fazla kez tecavüz ettiğini söyleyince izleyiciler büyük şok yaşadılar.

Dünya Yayın: 19 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 19.08.2020 10:45:52
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
816 okunma
Google News

İngiltere'de karantina sürecinde aile içi şiddet ve tacizlerde büyük artış meydana geldi. Bir kadın, kocası tarafından yüzden fazla kez tecavüze uğradığını bir televizyon programında anlattı.

 

Jess isimli kadın, karantinanın ilk günlerinde kocası ile evde televizyon izlerken kocasının kendisi ile ilişkiye girmek istediğini kendisi istemeyince zorla kendisine sahip olduğunu söyledi.
 

Daha sonraları kendisine tecavüz etmeden önce, perdeleri kapattığını, televizyonun sesini kimsenin çığlıklarını duymaması için yükselttiğini söyledi.
 

Talihsiz kadın son tecavüzde evden kaçıp polise haber verdiğini söyledi. Jess, kocasının daha önce de evine gelen annesini odaya kilitleyip dövdüğünü, hükümetin sokağa çıkma kısıtlaması uygulayınca sürekli şiddet uygulayan kocası ile aynı evde kalmanın zor olacağını bildiğini ama başka seçeneğininin olmadığını söyledi.

 

Programı izleyen izleyiciler sosyal medya hesaplarından kadının kocasına büyük tepki gösterdiler.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.