Kapalı gişe ‘Amadeus’ ayakta alkışlandı

İstanbulda biletleri 3 günde tükenen ve kapalı gişe sahnelenmeye devam eden “Amadeus”, seyirci tarafından ayakta alkışlandı.

Yayın: 14 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 14.06.2021 13:30:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
770 okunma
Google News

 Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment iş birliği ile sahnelenen “Amadeus”, 8 ve 29 Temmuz ile 25 ve 26 Ağustos tarihlerinde, yine Zorlu PSM’de, saat 19.30’da perde açacak.

“Amadeus”un Salieri karakterini sahneye taşıyan Selçuk Yöntem, “Pandemi dolayısıyla uzun aralıklarla buluştuğumuz seyircimizin alkışını çok özlemiştik… Bizi yalnız bırakmadıkları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi. Amadeus’a hayat veren Okan Bayülgen ise; “Seyircinin yoğun ilgisi, tiyatroya duydukları özlemin bu kadar güçlü olduğunu görmek bizi çok mutlu etti” dedi. Costanze karakteriyle dikkatleri üzerinde toplayan Özlem Öçalmaz, seyirci de tiyatroya gitmeyi çok özlediklerini belirterek, sahneyle yeniden buluşmanın inanılmaz heyecan verici olduğunu söyledi.

Başrollerini Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz’ın paylaştığı kapalı gişe sahnelenen “Amadeus”, Temmuz ve Ağustos aylarında perde açmaya devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.