Kan donduran görüntüler! Vurdu, gitti, geri dönüp tekrar ateş etti

Avusturya'nın başkenti Viyana'da eli silahlı saldırganlar, çevredeki vatandaşlara gelişi güzel ateş etti. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken 7'si ağır 15 kişi de yaralı kurtuldu. Saldırıya ilişkin ortaya çıkan yeni görüntüler ise kan dondurdu.

Dünya Yayın: 03 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 03.11.2020 11:44:22
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
911 okunma
Google News

Avusturya, dün akşam kanlı bir saldırıya şahit oldu. Akşam saatlerinde eli silahlı bir grup bir sinagogun önünde ellerindeki silahlarla çevredeki vatandaşları hedef aldı. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti 15 kişi de yaralandı.

 

DÖNÜP TEKRAR ATEŞ ETTİ

 

Söz konusu saldırıya ilişkin yeni görüntülerde ise saldırganın duvara yaslanan bir kişiye ateş ederek sokağın diğer ucunda kaçan kadına yöneldiği görülüyor. Saldırgan daha sonra dönerek ilk saldırdığı yerde yatan kişiye iki el daha ateş ettiği görülüyor.

 

O ANLAR KAMERADA

 

Viyana Emniyet Müdürlüğü, bir saldırganın da polis tarafından vurularak öldürüldüğünü açıkladı. Açıklamada altı noktanın hedef alındığı ve saldırganların uzun namlulu silahlar kullandığı belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.