Kan donduran cinayet! Cami avlusunda sırtından bıçaklayarak öldürdüler

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen olayda bir kişi sabah saatlerinde cami avlusunda sırtından bıçaklanmış şekilde ölü olarak bulundu. Bıçağı bırakarak kaçan şüphelilerin kimlikleri tespit edildi.

Asayiş Yayın: 06 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 06.10.2020 12:24:22
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1376 okunma
Google News

Çorlu'da Tonguçlar Meydanı'nda yer alan Tarihi Fatih Camii avlusunda meydana gelen olayda, sabah saatlerinde cami avlusunda bir kişinin bıçaklandığı ihbarının üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde sırtından bıçaklanan kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Ekiplerin yaptıkları incelemede öldürülen kişinin Burak Işık (31) olduğunu, cinayeti işleyenini ise cami avlusunu mesken belleyen mekansız şahıslardan biri olduğunu belirledi.

 

SUÇ ALETİNİ BIRAKARAK KAÇTILAR

 

Burak Işık'ın vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandığı olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin suç aleti bıçağı Işık'ın sırtında bırakarak olay yerinden kaçtıkları belirlendi.

 

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTUMA BAŞLATILDI

 

Olay yeri inceleme ekipleri ile nöbetçi cumhuriyet savcısının incelemelerinin arından ceset incelenmek ve otopsi yapılmak üzere Çorlu Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.