Kahreden haberler peş peşe geldi! 3 doktor daha koronaya yenik düştü

Türk Tabipleri Birliği, bugün üç doktorun daha koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıkladı. Koronavirüsle savaşı kaybeden doktorların; Engin Türkmen, Hasan Tepeçınar ve Burhan Yürütücü olduğu belirtildi.

Gündem Yayın: 30 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 30.10.2020 09:39:35
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
674 okunma
Google News

Sosyal medyada yapılan açıklamada İstanbul Medicalpark Bahçelievler Hastanesi başhekim yardımcısı Dr. Engin Türkmen, Sakarya Akyazı'da çalışan Dr. Hasan Tepeçınar ve Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde diş hekimi olarak çalışan Dt. Burhan Yürütücü'nün koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

 

 

DOKTOR HASAN TEPEÇINAR'LA İLGİLİ KAHREDEN DETAY

 

İstanbul'da Medicalpark Bahçelievler Hastanesi'nin başhekim yardımcısı doktor Engin Türkmen, 50 yaşındaydı. Dahiliye uzmanı doktor, bir süredir yoğun bakımdaydı. Hayatını kaybeden bir diğer doktor ise Sakarya'nın Akyazı ilçesinde çalışan doktor Hasan Tepeçınar'dı. Doktorun, Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasında patlamada hayatını kaybeden Sebahattin Tepeçınar'ın ağabeyi olduğu öğrenildi. Eskişehir'deki Acıbadem Hastanesi'nde diş hekimi olarak çalışan Burhan Yürütücü de koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 14 Ekim itibariyle 107 sağlık çalışanının hayatını kaybettiğini, 40 binden fazla çalışanın da virüse yakalandığını açıklamıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.