Kahraman hemşireye Başkan Aktaş'tan moral ziyareti

Bursa'da görev yaptığı hastanede korona virüse yakalanan ve 19 gün yoğun bakımda yatan Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baş Hemşiresi Selma Şahin görevinin başına döndü. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Selma Hemşire'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

Yayın: 21 Mayıs 2020 - Perşembe - Güncelleme: 21.05.2020 17:20:56
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
1295 okunma
Google News

Hastane Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Demir’in makamında gerçekleşen görüşmede Başkan Aktaş, Baş Hemşire Selma Şahin’e hastalık öncesi, sırası ve sonrasındaki gözlemlerini sordu.

 

Selma Hemşire'nin ailesi hakkında da bilgiler alan, herhangi bir ihtiyacının olup olmadığını soran Başkan Aktaş, “Yüksek İhtisas Hastanemiz, salgınla ilgili Bursa’nın mirengi noktalarından birisidir. Dolayısıyla başhemşiremize ‘Geçmiş olsun’ diyorum. Fedakarlığı nedeniyle kendisini kutluyorum” dedi.

 

 

Başkan Aktaş, görevine yeni başlayan Başhekim Prof.Dr. Mehmet Demir’i de ‘ziyaret kapsamında’ tebrik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.