Kafeye ihbara giden polislere ateş açıldı! 10 gözaltı

Maltepe'de bir kafede silahlı şahıs ihbarına giden polis ekipleri şahıslara müdahale etmek istediği sırada kafedeki silahlı şahıs polis ekiplerine ateş açtı. Polise yapılan saldırı sonucu 10 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 25 Temmuz 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 25.07.2020 08:05:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
786 okunma
Google News

Maltepe'de bir restoranda toplanan silahlı 10 kişi kimlik kontrolü yapmak isteyen polislere saldırdı. Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda polise saldıran 10 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

 

POLİSE ATEŞ AÇILDI

 

Maltepe'de Aydınevler Mahallesinde Adil Sokak üzerinde bulunan bir kafede saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, kafede oturan müşterilerden birisinin başka masada oturan bir grupta silah görmesi sonucu 155 polis hattını arayarak haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri silahlı gruba müdahale etmek istediği sırada, karşı grup silahlarını çekerek polis ekiplerine ateş açtı.

 

ÖZEL HAREKAT SEVK EDİLDİ, 10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Olay yerine takviye olarak polis ve özel hareket ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin geniş çaplı çalışması sonucu silahlı 10 kişi gözaltına alınarak polis karakoluna götürüldü. Daha sonra kafeye araçlarıyla gelen silahlı grubun araçları çekiciler ile çekildi. Olayda ölen yada yaralanan olmazken polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.