Kadın muhabirin düşen uçakta öldüğü ortaya çıktı

ABD'de kalkışından kısa süre sonra otoparka düşen ve 5 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasında ölenlerin kimliği belli oldu. Ölenlerin arasında ünlü spor muhabiri Carley McCord'un da olduğu ortaya çıktı. Muhabirin Instagram hesabındaki son paylaşımı ise herkesi duygulandırdı.

Dünya Yayın: 30 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 30.12.2019 09:53:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1122 okunma
Google News

ABD'de küçük uçak, Louisiana eyaletindeki bir ilçede otoparka düştü. Uçakta 6 kişinin bulunduğu, 5'inin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı açıklandı. Uçakta hayatını kaybedenlerden birinin spor muhabiri Carley McCord olduğu ortaya çıktı.

 

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ AÇIKLANDI

 

Uçak, ABD'nin Louisiana eyaletindeki Lafayette ilçesinde düştü. Uçakta 6 kişinin bulunduğu, 5'inin hayatını kaybettiği belirtildi. Kazada hayatını kaybedenler arasında Global Data Systems şirketinin başkan yardımcısı Robert Vaughn Crisp (59), yine aynı şirketin başkanının eşi Gretchen Vincent (51) ve oğlu Michael Walker Vincent (15), WDSU TV kanalının spor muhabiri Carley McCord ve son olarak pilotun bulunduğu bilgisi paylaşıldı.

 

"GERÇEK DEĞİL GİBİ HİSSEDİYORUM"

 

Aynı zamanda Louisiana State University (LSU) takım antrenörünün gelini olan McCord'un ölümünü eşi de doğruladı. AP haber ajansına görüntülü bir mesaj gönderen acılı eş Steve Ensminger Jr, "Bu gerçek değil gibi hissediyorum" dedi. Carley McCord'un çalıştığı New Orleans merkezli WDSU kanalı da, trajik kazanın ardından bir açıklama yayınlanarak "Kalplerimiz McCord ve Ensminger aileleriyle birlikte" denildi.

 

Başarılı muhabir McCord, Instagram hesabında elinde mikrofonu, başında Noel Baba şapkasıyla objektife gülümseyen bir fotoğrafını paylaşmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.