Kadın'ın paspal Ceyda'sı tatil pozları olay oldu!

FOX ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Kadın unutulmaz bir sezon finalinin ardından tatile girdi. 3. sezon çekimlerine kısa süre kala dizinin Ceyda'sı Gökçe Eyüpoğlu bikinisi ile poz verdi, Ceyda'nın gerçek hali büyük beğeni aldı.

Yaşam Yayın: 23 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 23.07.2019 10:11:36
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3107 okunma
Google News

Fox ekranlarının en çok ses getiren ve izlenen dizilerinden biri olan Kadın 2. sezonu unutulmaz bir final ile bitirdi. 3. sezon için çekimlere sayılı günler kala dizinin paspal Ceyda'sı Gökçe Eyüpoğlu kırmızı bikinisi ile poz verdi, paylaşımına yorum ve beğeni yağdı. 

Kadın dizisinde özellikle 2. sezonda oyunculuğu ve hikayesi ile öne çıkan isimlerden biri de şüphesiz Ceyda karakterine hayat veren Gökçe Eyüpoğlu oldu. Karakteri gereği paspal giyinen, bakımsız görünen Ceyda'nın gerçek hayattaki hali tam not aldı. 

Gökçe Eyüpoğlu, şu sıralar yoğun geçen sezonun stresini ve yorgunluğu tatilde atıyor. İnstagram takipçileriyle sık sık tatil pozlarını paylaşan Eyüpoğlu'nun son paylaşımı çok konuşuldu.  

Düzgün fiziği ile dikkat çeken dizinin Ceyda'sı Gökçe Eyüpoğlu'nun kırmızı bikinili pozu takipçilerinden tam not aldı. Özellikle bikinisinin üzerine giydiği kimonosu günün konusu oldu. Yüzler kişi birden kimonosunu nereden aldığını sordu. 

Peki Kadın dizisinde başarılı bir oyunculuk performansı sergileyen Gökçe Eyüpoğlu kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve hangi dizilerde oynadı? 

 

1983 yılında dünyaya gelen Gökçe Eyüboğlu çocuk yaşlarından beri oyunculuğa ilgi duysa da üniversite eğitimini Kamu Yönetimi Bölümünde tamamlamıştır.

 

2009 yılına gelindiğinde oyunculuk eğitimi almaya karar veren Gökçe Eyüboğlu, Akademi 35,5 Sanat Evi’nde aldıktan sonra Vahide Perçin, Altan Gördüm gibi isimlerle çalışmıştır.

 

Ardından Murat Atıl, Sungun Babacan gibi önemli isimlerde  diksiyon, seslendirme eğitimleri almıştır. Ayrıca Merve Taşkan ve Deniz Erdem gibi isimlerden eğitim almıştır.

 

Başrollerini Murat Yıldırım ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı Aşk ve Ceza dizisinde rol almış, daha sonra Evli ve Öfkeli projesinde görülmüştür.

 

Küçük Prens müzikalinde hem metin ve şarkı sözü yazarı hem de oyuncu olarak yer aldı ve TRT TV Filmleri projesinde bulundu.

 

2018 yılında ise başrollerini  Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar gibi başarılı isimlerin paylaştığı Kadın dizisinin kadrosunda yer almıştır. Dizide Ceyda karakterine hayat vermektedir.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.