Kaçak elektrik kullanmaktan ceza yiyen baba ve oğlu dehşet saçtı

Mardin'de kaçak elektrik kullandıkları için ceza yazılan baba ve oğlu, Dicle Elektrik hizmet binasını kurşun yağmuruna tuttu. Dehşet anlarında şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Asayiş Yayın: 13 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 13.08.2020 13:11:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
527 okunma
Google News

Mardin'in Nusaybin ilçesinde kaçak elektrik kullandıkları için ceza yazılan baba ve oğlu, Dicle Elektrik hizmet binasını kurşun yağmuruna tuttu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganlardan biri tutuklandı.

 

YÖNETİCİYLE GÖRÜŞMEK İSTEDİLER

 

Daha önce kaçak elektrik kullandıkları için haklarında işlem yapılan Cemal Ö. ve oğlu Murat Ö. dün sabah saatlerinde Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Dicle Elektrik Nusaybin İşletme Şefliği hizmet binasına gelerek ilçe yöneticisiyle görüşmek istedi. Baba ve oğlu, güvenlik görevlilerinin izin vermemesi üzerine bir süre bina önünde beklemeye başladı.

 

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI

 

İlçe yöneticisinin binaya geldiğini gören Murat Ö. arabada sakladığı pompalı tüfeği alarak ateş açtı. Özel güvenlik görevlilerinin anında müdahalesi sayesinde saldırıda yaralanan olmazken, saldırganlar polisin kısa süren takibiyle yakalandı. Saldırı anı, şirketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

BİR KİŞİ TUTUKLANDI

 

Gözaltına alınarak karakola götürülen zanlıların daha önce oturdukları evde kaçak elektrik kullandıklarının tespit edildiği, bu nedenle haklarında işlem yapılarak ceza kesildiği ortaya çıktı. Saldırıyı gerçekleştiren Murat Ö. tutuklanırken saldırı sırasında yanında bulunan babası Cemal Ö. ise serbest bırakıldı.

 

Bölgenin elektrik dağıtım hizmetini yerine getiren Dicle Elektrik'ten edinilen bilgiye göre, bölge genelinde kaçak kullanım özellikle yaz aylarında serinlemek için kullanılan klimalar nedeniyle artış gösteriyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.