Kabine Toplantısı'na saatler kala: Çok daha sert tedbirler görebiliriz!

Normalleşme adımlarıyla birlikte tırmanışa geçen vaka sayıları sonrası milyonların gözü bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine'ye çevrildi. Saat 15.30'da başlayacak toplantıya saatler kala Reuters'a konuşan bir yetkili, "Koronavirüs haritası güncellenecek. Hafta sonlarına yönelik yine sokak kısıtlamasının yanı sıra Ramazan'a yönelik bazı daha sert tedbirleri de görebiliriz" dedi. Kabine'de ayrıca ekonomi ve Suriye'deki gelişmeler de ele alınacak.

Gündem Yayın: 29 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 29.03.2021 12:48:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1709 okunma
Google News

Milyonların gözü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılacak Kabine toplantısına çevrildi. Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı verilerde, yeni vaka sayılarının büyük oranda artış göstermesi nedeniyle yeni kararların çıkması bekleniyor. Toplantı öncesinde Reuters'a konuşan bir yetkili ise daha sert tedbirler alınabileceğinin sinyallerini verdi.

 

"BAZI KARARLAR ALINMAK ZORUNDA KALINABİLİR"

 

Erdoğan başkanlığında saat 15.30'da gerçekleşecek toplantıda, Bilim Kurulu'nun en son toplantısındaki kararların ele alınacağını söyleyen bir yetkili, "Son günlerde koronavirüs vaka sayısı 30,000'in üzerine çıktı. Aşılamaya rağmen son normalleşmeye yönelik kararlardan sonra vaka sayıları maalesef fazla artış gösteriyor. Bazı kararlar alınmak zorunda kalınabilir" diye konuştu.

 

"SERT TEDBİRLER GÖREBİLİRİZ"

 

Bazı illerdeki artışın artık kabul edilebilir seviyelerin çok üstüne çıktığını ve il bazında bazı kararların gündeme gelebileceğini, yerel bazlı adımların atılabileceğini kaydeden aynı yetkili, "Koronavirüs haritası güncellenecek. Hafta sonlarına yönelik yine sokak kısıtlamasının yanı sıra Ramazan'a yönelik bazı daha sert tedbirleri de görebiliriz" dedi.

 

EKONOMİDEKİ GELİŞMELER DE MASADA

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak olan Kabine'nin gündemini son dönemde artan koronavirüs vaka sayıları ve yeni önlemler, ekonomideki gelişmeler ile Suriye ve terörle mücadele oluşturuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.