John Wick 3 gişede lider oldu

Box Office ABD’de John Wick 3 hasılatıyla birinci sıraya yerleşti.

Yaşam Yayın: 22 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 22.05.2019 16:46:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2101 okunma
Google News

Uzun süredir beklenen meşhur serinin son filmi John Wick 3: Parabellum, vizyondaki ilk üç gününde 57 milyon dolar hasılat ile Avengers: Endgame’in tacını elinden aldı. Box Office ABD’de gişe lideri oldu. Avengers: Endgame üç haftadır gişede liderliğini koruyordu.

Ta ki Keanu Reeves’in başrollerinde olduğu serinin üçüncü filmi olan John Wick, tahmin edilen sayının üstüne çıkana kadar. Açılışı 30-35 milyon olarak tahmin edilen hasılatın üstüne çıkan film, ilk haftanın sonunda 57 milyon hasılatı ile tahminleri alt üst etti.

Böylece Box Office ABD’nin de gişe liderliğinde kendine yer edindi. Serinin ilk filmi 14,4 milyon dolarla açılış yaparken ikinci filminde bu sayı artmış ve 30,4 milyon dolar olmuştu. Ancak üçüncü filmi John Wick 3: Parabellum dünyada 149 milyon dolar gibi inanılmaz bir hasılat elde ederek çıtayı yükseltti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.