Jennifer Lopez Antalya'ya geldi!

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, yarın Antalya'da vereceği konser için sabah saatlerinde özel uçağı ile Türkiye'ye geldi.

Yaşam Yayın: 05 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 05.08.2019 13:35:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2158 okunma
Google News

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı turizm bölgesi Belek'teki Regnum Carya Otel'de 'It's My Party' turnesi kapsamında konser verecek olan ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, bu sabah saatlerinde özel uçağı ile Antalya'ya geldi. 

 

 Rusya'nın başkenti Moskova'daki konserin ardından Antalya'ya gelen Lopez, CIP salonundan çıkış yaptı. Polis ekipleri, şarkıcının çıkış yaptığı kapıda yoğun güvenlik önlemi aldı ve kimsenin yaklaşmasına izin vermedi.

 

90 kişilik özel ekibiyle 2 uçakla gelen Lopez, daha sonra polis eskortu ve özel korumalar eşliğinde Regnum Carya Otel'e gitti. Ünlü şarkıcı, kalcağı 5 yatak odası, özel havuzu ve helikopter pisti bulunan kurşun geçirmez camlarla kaplı 3 katlı villaya yerleşti. 

 

Türkiye'den de 60 kişilik ekibin katılımıyla toplam 150 kişilik teknik ekip, Lopez'in konserinde görev alacak. Normal konserlerde 70- 80 ışık kullanılırken, Lopez konseri için otel yönetiminden 800 ışık talebinde bulunuldu.

 

2 saat sahnede olması beklenen sanatçının bilet fiyatları ise dudak uçuklatıyor. Sanatçıyı ayakta dinlemek isteyenler, satışa çıktığı ilk günlerde avantajlı dönemde 2 bin liradan bilet satın aldı. 

 

Konsere 1 ay kala az sayıda kalan bileti satın almak isteyen Jennifer Lopez hayranları ise, sanatçıyı ayakta dinlemek için 7 bin lirayı gözden çıkardı. 

 

Loca fiyatları ise artık bir ev fiyatında! Lopez'i locadan dinlemenin fiyatı 50 bin Euro'ya kadar çıktı. Lopez'i locadan izlemek isteyenler içinse 28 loca ayrıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.