İzleyenleri gözyaşına boğmutu! Futbolcudan güzel haber

Cumartesi günü Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) maçı sırasında kalp krizi geçiren Christian Eriksen, hastane yatağından bir fotoğraf paylaştı. Danimarkalı milli oyuncu Eriksen, "bu koşullar altında iyi olduğunu" söyledi.

Dünya Yayın: 15 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 15.06.2021 14:30:14
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
842 okunma
Google News

İtalyada Inter Milan forması giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Cumartesi günü oynanan maçta ilk yarı bitmeden kısa süre önce yere yığıldıktan sonra, kalp masajıyla hayata döndürülmüştü.

Eriksen Instagram hesabından paylaştığı mesajda, taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür etti:

"Dünyanın her yanından gelen tatlı mesajlarınız ve selamlarınız için çok teşekkür ederim. Benim ve ailem için bunun anlamı büyük."

Eriksen "Şimdi Danimarkaya önümüzdeki maçlarda destek vereceğim. Çocuklar, Danimarka için oynayın" diye yazdı.

Eriksen ayrıca "Bu koşullar altında iyiyim. Hala hastanede bazı muayenelerden geçmek zorundayım ama kendimi iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.