İtalya’da yaşayan İlayda'dan acı haber! '21'inci yaş günün, sonuncu mu olacaktı?'

İtalya'da üniversite eğitimi gördükten sonra iş hayatına atılan 21 yaşındaki İlayda Yarcan, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Genç kızın ani ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Gündem Yayın: 07 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 07.11.2019 09:00:43
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
2354 okunma
Google News

İlayda Yarcan, Koç Lisesi'nden mezun olduktan sonra lisans eğitimi için İtalya'ya gitti. Milano'daki Boccani Üniversitesi'nde öğrenim gören genç kız, okulunu bitirdikten sonra İtalya'nın en büyük bankalarından Ubi Banca'da staj yaptı. Yarcan danha sonra bu ülkede profesyonel iş hayatına başladı. Ancak geçtiğimiz günlerde Yarcan kalp krizinden hayatını kaybetti.

 

Genç kızın kesin ölüm nedeni araştırmanın sürdüğü bildirildi. Anne Sezin Yarcan sosyal medyada kızının fotoğrafını paylaşarak, "İlayda'm kim derdi ki seninle bir gün ayrılacağız. 21'inci yaş günün, sonuncu mu olacaktı. Son nefesime dek benimle yaşayacaksın meleğim. Annen" notunu düştü. Genç kızın cenazesi bugün İstanbul'da Ataşehir Miman Sinan Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.