Sedat Yalçın kampanya için ne kadar harcadı?

Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Sedat Yalçın seçim çalışmaları kapsamında harcadığı bütçeyi basın mensuplarıyla paylaştı. İşte Yalçın’ın seçim kampanyalarında harcadığı bütçe…

Bursa Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 17:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
24 okunma
Google News

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala partilerin seçim kampanyaları da hız kesmeden sürüyor.

Bu doğrulta Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş ile CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’in seçim kampanyaları için kullandıkları bütçeleri eleştirdi.

İki adayın seçim kampanyalarında harcadıkları maliyetin emeklilere verilmesi gerektiğini düşündüğünü ifade eden Yalçın, kendi seçim bütçesini de açıkladı.

İŞTE SEDAT YALÇIN’IN SEÇİM KAMPANYASINDA HARCADIĞI BÜTÇE…

Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın’ın konuşması şu şekilde;

“Sedat Yalçın, şu ana kadar 4 milyon 700 bin lira para harcadı arkadaşlar. 2 milyon lira öz yeğenimden borç para aldım. O da sanayici iş adamı. Bir tane 45 metrekarelik bir dairem vardı onu sattım. İşte diğer imkanlarla karşıladım kalanını da. Sedat Yalçın’ın bütçesi inanır mısınız? Diğer rakiplerimiz tek bir kurumla yaptığı anlaşmayla herhalde ancak karşılar. Tek bir kuruma bu kadar parayla anlaşmışlardır.  Buna gerek bana göre yok. Ve insanlar yoruldular Ankara Caddesi’nden, İzmir Caddesi’nden aday resimlerini bir aydır göre göre yoruldular. Belki oy verecek insanlar vazgeçmiş bile olabilir. Bu kadar şeye de gerek yok. Ekonomik kriz anında toplumun beklentisiyle, kampanyanın şekli uyumlu. Onu da sizin takdirlerinize sunuyorum.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.