İşte Fener'i uçuracak golcü!

Fenerbahçe, taraftarlarını ayağa kaldıracak golcü hamlesini yapmak isterken sarı-lacivertlilerin hedefi Belçikalı golcü.

Yayın: 16 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 16.07.2019 09:32:46
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
866 okunma
Google News

AĞUSTOS BOMBASI BATSHUAYI - Fenerbahçe, taraftarlarını ayağa kaldıracak golcü hamlesini yapmak için Premier Lig'de yaz transfer döneminin sona ermesini bekliyor. Yönetim 8 Ağustos'a kadar Chelsea'de kalması halinde ünlü Belçikalı yıldız Michy Batshuayi'yi kiralamak için düğmeye basacak. 

 

ONYEKURU ASLAN'A KALDI - Milli takımda yeterince oynayamayan genç yıldız, Ada'da çalışma izni alamayacak. Everton Kulübü'nün "Milli takımda oynama yeterliliği" sebebiyle İngiltere'de çalışma izni çıkartamadığı Onyekuru, Afrika Uluslar Kupası'nda da yedek kaldı. 22 yaşındaki Nijeryalı yeniden Cim Bom'a kiralanacak.

 

SOL BEKTE SON ADAY RIZA DURMISI - Beşiktaş için flaş bir iddia İtalya'dan geldi. Çizme basını sol bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın Rıza Durmisi için Lazio'ya teklifte bulunduğunu iddia etti. Geçen sezon beklentilerin çok altında kalan Durmisi için görüşmelerin devam ettiği vurgulandı. 

 

YİNE YENİ YENİDEN DENİZ TÜRÜÇ - Orta sahayı güçlendirmek ve alternatif yaratmak isteyen Aslan, yeniden Kayserispor forması giyen Deniz Türüç'ü gündemine aldı. Daha önce milli oyuncu için 3 milyon Euro'yu gözden çıkaran Galatasaray, sarı-kırmızılılara iyileştirilmiş yeni bir öneri sunacak.

 

DOURADO PAZARLIĞI - Galatasaray ön liberoyu Brezilya'da buldu. Cim Bom'un talip olduğu 25 yaşındaki Sambacı için Internacional Kulübü 10 milyon Euro istedi. Sarı-kırmızılılar rakamı yüksek bulup indirim talep ederken, Brezilya'dan gelecek cevabı beklemeye başladı.

 

 

CAICEDO TRABZON'A - Rodallega ile yollarını ayıran, Marcus Berg için yaptığı girişmlerden sonuç alamayan Trabzonspor, İtalyan ekibi Lazio'da forma giyen Ekvadorlu forvet Caicedo'yu bitiriyor.

 

MERT ÇETİN FENERBAHÇE YOLUNDA - Gençlerbirliği'nin genç stoperi Yıldırım Mert Çetin, Fenerbahçe ile anlaşma aşamasında. Yapılan görüşmelerin ardından olumlu cevap alan sarı-lacivertli ekibin bu hafta transferi açıklaması bekleniyor. 

 

HOLTBY AN MESELESİ - Hamburg ile sözleşmesi sona eren Lewis Holtby, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelmiş ve Beşiktaş ile görüşmüştü. 1.8 milyon Euro dışında 1 milyon Euro da imza parası isteyen 28 yaşındaki oyuncu ile anlaşma sağlanamamıştı. Yunan ekibi PAOK ve Başakşehir'in devreye girmesiyle Holtby'ye 22 Temmuz'a kadar süre tanındı. Holtby imza parasından vazgeçerse sözleşme imzlamak için Türkiye'ye davet edilecek.

 

FRED'E ONAY ÇIKTI - Galatasaray'ın hedefindeki Brezilyalı yıldızından güzel haber. Sezon başı kampına ailevi sorunları nedeniyle katılamadığı ifade edildi. Ancak bunun bir aldatmaca olduğu; aslında Manchester United'ın kendisine Galatasaray'la görüşmesi için izin verdiği bildirildi. 

 

SERI 'EVET' DEDİ GÖZLER FULHAM'DA - Galatasaray, yıldız oyuncuyu 2.5 milyon Euro'ya ikna etti. Birçok talibi olan yıldız futbolcu için Fulham'a bir sezon kiralama bedeli olarak 1.5 milyon önerildi. İngilizler rakamı az bulurken İtalyan ekipleri de Fildişili oyuncunun peşine düştü. 

 

LUIZ GUSTAVO'DA MÜTHİŞ PAZARLIK - Ersun Yanal'ın gözdesi olan Sambacı için kıran kırana pazarlık yapılıyor. Marsilya geri adım atmazsa, Eljif'in satışının ardından yeni bir teklif sunabilir. Marsilya'da senelik 3.2 milyon Euro maaş alan 31 yaşındaki futbolcuya 3.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif edilmesi bekleniyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.