İşte Bursa'nın koronavirüs risk haritası! Yeşile döndü

Koronavirüs vaka sayılarında düşüş yaşanan illerden olan Bursa'da Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasındaki yoğunluk haritası da sürekli güncelleniyor. 23 Ocak 2021 tarihli yeni haritada, Bursa'da kırmızı(yüksek riskli) bölgelerin bir çoğu daha az riskli yeşil, mavi ve sarıya döndü. İşte Bursa'da ilçe ilçe koronavirüs yoğunluk haritası...

Yayın: 23 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 23.01.2021 13:36:03
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1338 okunma
Google News

Bursa'da 'Hayat Eve Sığar' uygulamasının yeni güncellenen risk haritasına göre aylardır kırmızı ile gösterilen (yüksek riskli) bölgeler, daha az riskli olan mavi, yeşil ve sarı renklere döndü. 

 

 

Bursa'da gözler sürekli HES uygulamasındaki risk haritasında... 

 

 

Bursa'da aylardır kırmızı (yüksek riskli) ile gösterilen vaka risk yoğunluğu tablosundaki son durum umut verici...

 

 

Sürekli güncellenen 'Hayata Eve Sığar' uygulaması içerisindeki risk haritasında 23 Ocak 2021 Cumartesi itibariyle Bursa'nın neredeyse tüm ilçelerinde kırmızıyla gösterilen yüksek riskli bölgelerin gözle görülür şekilde azalarak, daha az riskli olan mavi, yeşil ve sarıya döndüğü görüldü.

 

 

Özellikle pandemi sürecinin başladığı günlerden bu yana sürekli kırmızı tabloya mahkum olan  Yıldırım ilçesinde vaka sayılarındaki düşüş de dikkat çekti. İlçede kırmızıyla gösterilen alanların oldukça azaldığı görülüyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.