İşte Benim Stilim'le tanınan Neslihan Doğrusöz sakal ektirdi

İki yıl önce katıldığı İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan Neslihan Doğrusöz'ün son hali görenleri şaşırttı. Sakal ektiren Doğrusöz'ü görenler tanıyamadı.

Yaşam Yayın: 26 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 26.08.2019 13:50:33
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5945 okunma
Google News

Yayımlandığı dönem birçok kişi tarafından sevilerek izlenen İşte Benim Stilim yarışmasına iki yıl önce katılarak tanınan Neslihan Doğrusöz, değişimi olay oldu. Tarzıyla dikkat çeken Doğrusöz, artık sadece erkek kıyafetleri giymeyi tercih etmenin yanı sıra sakal ektirmesiyle herkesi şaşırttı. 

 

İşte Benim Stilim'de 7. sezonun sonlarına doğru olan, sakin ve sessiz tavırlarıyla dikkat çeken Neslihan Doğrusöz, snob magazinin objektiflerine takıldı. Kız arkadaşı milli sporcu Büşra Eyen ile Nişantaşı'nda el ele objektiflere takılan Doğrusöz'ün büyük değişimi gözlerden kaçmadı.

 

Görüntülendiğini fark eden Neslihan Doğrusöz, değişimi hakkında "Sakal ektirdim. Yakın zamanda yeni halimle ortaya çıkacağım" diyerek daha fazla konuşmak istemedi.

 

Yeni tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Neslihan Doğrusöz, katıldığı bir YouTube programında cinsiyet değiştirmeyle alakalı bir ameliyat olmayacağını ve bu halinden gayet memnun olduğunu söylemişti. 

 

Neslihan Doğrusöz, yaşadığı değişimi ve özel hayatından ise şöyle bahsetmişti: ''Ben kendimi bildim bileli maskülen bir tarzım var. Makyaj yaptığımda ben yine her zaman maskülenlik vardı. Ben 5 yaşındayken apartmandaki bütün kız çocukları elbiseliyken ben kot pantolon, beyaz gömlek toplu saç falandım. Kendimle yalnız kaldığımda mutlu olduğum için 'Kime ne?' diye soruyorum.

 

''Şuan ki halimden çok mutluyum ve şu an cinsiyet değiştirme ameliyatıyla alakalı araştırma içerisinde değilim. Yaptıran çok arkadaşım var, yaptırılması gerekiyorsa da önümde bir duvar yok.''

 

'Ailenle sosyal medya çıkan haberlerden sonra görüştün mü nasıl karşıladılar?' sorusu üzerine sözlerine şöyle devam etti: "Kız kardeşim bana 'Biz senin her zaman yanındayız' diye bir mesaj gönderdi. Benim aldığım bütün kötü yorumlardan sonra günün en güzel cümlesi kız kardeşimden geldi. O yüzden şu an için mutluyum.

 

Bir erkeğe ait cinsel organım yok. Ben böyleyim bu yolda da ilerleyeceğim. Şu an için farklı bir isimde düşünmüyorum Neslihan iyi. Mahalle baskısından korkmuyorum. Ailem benim için çok kutsal ve onları asla üzmek istemiyorum. Üzmeyeceğimi de düşünüyorum.

 

Yeni ilişkisinden bahseden Neslihan Doğrusöz, şunları söyledi: "Ben çok mutluyum. Hayatımda ilk defa şunu söyleyebiliyorum bir gün her ne olursa olsun böyle bir insan tanıdığım için de kendimi çok şanslı hissediyorum.

 

Değişimimin arkasında çok kuvvetli, güçlü bir şey yaşıyorum. Bu yüzden de gelebilecek tüm tepkilere hazırım. Bu halimde bedenimde çok memnunum.''

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.