İstanbul Boğazı’nda demir atan gemiye müdahale edildi

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, makine arızası nedeniyle İstanbul Boğazına demir atan gemiye müdahale edildiğini açıkladı.

Gündem Yayın: 16 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 16.07.2021 15:30:11
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
617 okunma
Google News

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, La Havreden Novorossiyskye gitmekte olan STI ELYSEES isimli 256 metrelik boş vaziyetteki tankerin, İstanbul Boğazı Umuryeri mevkiinde makine arızası yaptığını bildirdi. Gemide bulunan kılavuz kaptanın ivedilikle demir atarak gemiye müdahale edilmeye başlandığı kaydedildi.

 

Ekiplerin KURTARMA 8 ve KURTARMA 12 Römorkörleri ile KEGM-5 hızlı tahlisiye (can kurtarma) botu ile olay yerinde ilgili gemiye müdahalede bulundu. Gemi, makinesinin çalıştırılmasına müteakip demir alarak römorkörler eşliğinde boğaz geçişine devam ediyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.