İşNet pandemide de hız kesmiyor!

Gelişen teknoloji ile birlikte dijital ortamların daha fazla önem kazandığı ve son dönemde global çapta oluşan pandemi sebebiyle işlerin 70 oranla internet üzerinden yürütülmesi, sunucu ihtiyaçlarını da beraberinde getirdi.

Yayın: 02 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 02.03.2021 17:59:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3211 okunma
Google News

İşNet, 2000’li yıllardan bu güne kadar kurumsal müşterilerine sunduğu hizmetlerinde, ürün yelpazesini daha da genişleterek, en küçük birimler halindeki bulut sunucu hizmetini bluuty.com üzerinden müşterilerine sunmaya başladı. Bulut teknolojisinin en verimli şekilde sunulmasıyla ayrıca SSD teknolojisi ile birlikte erişim hızını en üst seviyede kullanmaya olanak sağlayan sistem oldukça tercih edilmekte. 

 

 

 


Windows ve Linux tabanlı, en iyi performans sağlayacak özelliklerle kombinasyon olarak hazırlanmış paketler bluuty.com üzerinden kredi kartı ile satın alınarak saniyeler içinde kullanılmaya başlanabilmekte.  Bluuty tarafından verilen tüm hizmetler sabit Türk Lirası üzerinden sunuluyor ve bu durum kur farkından etkilenmeden cazip fiyat olanakları sağlıyor. Linux ya da Windows tabanlı sunucularda kullanıcılar uygulamalarını, web sitelerini, veri tabanlarını barındırabiliyor ve test uygulamalarını rahatlıkla çalıştırabiliyor.

 Aynı zamanda İşNet veri merkezinde barındırılan sunucuların kullanılmasıyla verilerin Türkiye’de kalması sağlanıyor. İşNet, bu yeni ürünü ile sunucu ihtiyacı olan yazılımcıların, girişimcilerin ve KOBİ’lerin ilgisini çekeceğe benziyor. 


İşNet’in 22 yıllık bir firma ve Türkiye İş Bankası iştiraki bir kuruluş olması, sektörde gizlilik ilkeleri bakımından son derece güven vermektedir. Bu durum gizliliğin son derece önemli olduğu bu dönemde kullanıcılara artı sağlamaktadır. İşNet’in markası olan bluuty ile verilerin böyle prestijli bir firma altında, 7/24 izleme yapılan alt yapısı ile hizmet sağladığını bilmek kullanıcılar için oldukça değerli olacaktır.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.