İş yerine kilitlenen köpek 3 gün aç kaldı

Bursa'da sahibi tarafından iş yerine kilitlendiği ve birkaç gündür aç kaldığı iddia edilen köpek kurtarıldı

Yayın: 26 Şubat 2019 - Salı - Güncelleme: 26.02.2019 12:52:31
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1498 okunma
Google News

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, sahibi tarafından iş yerine kilitlendiği ve birkaç gündür aç susuz bırakıldığı iddia edilen köpek, belediye ekiplerince kurtarılıp barınağa götürüldü.


Alınan bilgiye göre, Dumlupınar Mahallesi Selanik Caddesi'nde, kullanılmayan bir iş yerinde pitbull cinsi köpeğin bırakıldığını fark eden vatandaşlar, durumu sosyal medyadan paylaştı.


Çevre sakinlerinden bazıları, birkaç gün aç ve susuz kaldığı iddia edilen köpek için kapının altından su dökerek yardımda bulunmaya çalıştı. 


Gelen ihbarlar ve sosyal medya paylaşımları üzerine harekete geçen Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, söz konusu adrese gitti.


Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem ile kapıyı açtıran yetkililer, köpeği bulunduğu yerden alarak hayvan barınağına götürdü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.