İngiltere'den kalkıp geldi, şifayı Bursa'da buldu!

Sağlığına kavuşmak için İngiltere’den Bursa’ya gelen Ian Gooden, uzunca bir süredir yaşadığı omuz ağrılarının şifasını Özel Hayat Hastanesi’nde buldu.

Yayın: 25 Ekim 2019 - Cuma - Güncelleme: 25.10.2019 11:03:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
856 okunma
Google News

İngiltere’de yaşayan emekli uçak mühendisi Ian Gooden, Check Up yaptırmak için Özel Hayat Hastanesi’ne geldi. 

 

Uzun süredir yaşadığı omuz ağrısından dolayı ortopedi muayenesi de olan Gooden’e, sonuçlarında çıkan rahatsızlık sebebi ile ameliyat önerildi. Muayene sonrası ülkesine geri dönen Gooden, bu süreçte ilerleyen omuz ağrısına İngiltere’de çözüm bulamayınca, 3 ay sonra soluğu yeniden Bursa’da aldı. Özel Hayat Hastanesi’ne gelen Gooden, burada Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Tevfik Öncan, tarafından gerçekleştirilen ameliyat sonrası sağlığına kavuştu

 

Başarılı geçen operasyon sonrası açıklamalarda bulunan İngiliz hasta Gooden, Özel Hayat Hastanesi’nde aldığı sağlık hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gooden, “3 aylık süreçte İngiltere’de birçok doktora gitmeme rağmen, bir türlü ağrılarımdan kurtulamamıştım. Ama buradaki ameliyat sonrasında sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum. Doktorum Tevfik Öncan’a çok teşekkür ederim” dedi. 

 

İngiliz hastanın rahatsızlığıyla ilgili ve hastalığına neden olan faktörlerle ilgili bilgiler veren Op. Dr. Tevfik Öncan da “Omuzda bulunan ‘akromion’ isimli kemik bazen alttan geçen tendonlara bası yapabiliyor ve uzun süre devam ederse tendonda yırtılmaya neden olabiliyor” ifadelerini kullandı. Hastanın daha önce omuzdan yaralanma hikayesi olduğuna dikkat çeken Dr. Öncan, “Ian Gooden isimli hastamızdaki kireçlenme nedeniyle, tendona baskı yapan kemik çıkıntılar oluşturmuştu. Kapalı olarak kamera ile o bölgeye girilerek bu kemik çıkıntılar tıraşlandı ve hastamız sağlığına kavuşmuş şekilde memleketine döndü” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.