İnanılmaz ilan! 110 bin TL kazançla temizlikçi aranıyor

İngiltere Buckingham Sarayı'ndan yayımlanan ilanda, Windsor Sarayı'na temizlikçi arandığı duyuruldu.

Dünya Yayın: 12 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 12.11.2019 13:33:50
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
1005 okunma
Google News

İşe alınacak temizlikçinin yıllık maaşı 14 bin 742 sterlin, yani yaklaşık 110 bin TL olacak. Sarayın internet sitesinde yayımlanan ilanda, görevlinin sarayı temiz ve bakımlı tutmasının yanı sıra, özel davetlere ve etkinliklere de yardım etmesi isteniyor.

 

Kraliyet ailesi, Buckingham Sarayı'nın web sitesinde yayınlanan yeni bir ilanda Windsor Sarayı'na temizlikçi aradığını duyurdu. İşe alınacak görevli, saraydaki destekleyici etkinlik ve işlerin yanı sıra, 'çok çeşitli iç mekanlara ve eşyalara bakım ve bakım' yapmaktan sorumlu olacak.

 

Yeni görevlinin, Kraliçe ve Sussex Dük ve Düşesi'nin emrinde 'kritik durumlarda üstün hizmet' yapması bekleniyor. İlanda, çalışacak kişide ‘uyum ve birlik ruhu’ arandığına da özellikle vurgu yapıldı. İşe alınacak temizlikçi, pazartesiden pazara kadar haftada 30 saat çalışacak ve yıllık 17 bin 742 sterlin yani yaklaşık 110 bin TL maaş alacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.