İkinci yellenme olayının yaşandığı program sonrası zirveye oturan espiri!

Veyis Ateş'in sunuculuğunu üstlendiği programdaki ikinci gaz çıkarma vakası sonrası "Ateşle yaklaşmayın" esprisi sosyal medyada zirveye oturdu.

Yayın: 22 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 22.05.2020 12:53:42
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
784 okunma
Google News

Habertürk'te haftalar önce yaşanan "canlı yayında gaz çıkarma" krizinin ardından dün gece de kanalın haber bülteni sırasında benzer olayın yaşanması, sosyal medyada üzerine en çok espri yapılan konu haline geldi.

 

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

 

Her iki olayın da kanalın deneyimli habercisi Veyis Ateş'in ekranda olduğu anlara denk gelmesi, olayın medya kulislerinde de çok konuşulmasına yol açtı. Medya camiasının kendi arasındaki yazışmalarında espriler havada uçuşurken, sosyal medyada da "Kim çıkardı bu gazı" konusu adeta en esprili gündem maddesi.

 

"ATEŞLE YAKLAŞMAYIN"

 

İzleyenlerin üst üste yaşanan iki gaz çıkarma olayının ardından Veyis Ateş'e de gönderme yaparak "Ateşle yaklaşmayın" esprisini zirveye taşıdıkları yazışmalarda, "Gazla çalışan kanal… Gaza gelen ekrana çıkıyor" gibi ifadeler de sosyal medyada bol yorum ve beğeni topladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.