İki sürücünün inatçılığının sonu pahalıya patladı!

TEM Otoyolu Ispartakule gişelerinde iki sürücü inatçılığı göz göre göre kazaya neden oldu. Aynı gişeden geçmek isteyen sürücüler, araçlarını gişeye sıkıştırdı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Asayiş Yayın: 03 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 03.06.2020 10:21:28
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1358 okunma
Google News

 

İlginç kaza geçtiğimiz 29 Şubat Cumartesi günü saat 13.30 sıralarında TEM Otoyolu Avcılar Ispartakule Gişelerde meydana geldi.

 

AYNI GİŞEDEN GEÇMEK İSTEDİLER

 

Öğle saatlerinde seyir halinde olan iki otomobil sürücüsü, gişelerden geçerek yoluna devam etmek istedi. Sürücüler gişeden geçecekleri esnada biri direksiyonu kırarak diğerinin gireceği gişeye girmeye çalıştı. Bu nedenle de iki sürücü gişelerde sıkıştı.

 

O ANLAR KAMERADA

 

Kaza sonucu araçlarda maddi hasar meydana gelirken, yaralanan olmadı. İlginç kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.