İhanet haberlerinin ardından tek celsede boşanacaklar

Sihirli annem dizisiyle yıldızı parlayan Damla Ersubaşı, daha önce de kendisini aldattığı iddiasıyla gündeme geldiği eşi Mustafa Can Keser ile anlaşmalı olarak boşanıyor.

Yaşam Yayın: 11 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 11.08.2020 14:57:05
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
795 okunma
Google News

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, iki çocuğunun babası Mustafa Can Keser'den boşanma kararı aldı.

 

TEK CELSEDE BOŞANACAKLAR

 

2016 yılında evlenen Damla Ersubaşı, 2017 yılında ilk kızı Zehra'yı kucağına aldıktan sonra geçtiğimiz aylarda ikinci bebeğini dünyaya getirdi. Oyuncu Damla Ersubaşı, bir dönem 'ihanet' haberleriyle gündeme gelen eşinden boşanmaya karar verdiğini duyurdu. Eşiyle ortak paylaşım yapan Ersubaşı'nın açıklamasında "Boşanmak için mahkemeye başvurduk, anne baba olarak medeni bir şekilde görüşmeye devam edeceğiz" denildi. Ersubaşı, boşanma dilekçesini paylaştığı gönderisini yorumlara kapattı.

 

İHANETİ AFFETMİŞTİ

 

Damla Ersubaşı, boşanma aşamasında olduğu eşiyle olduğu fotoğrafları da Instagram hesabından sildi. Mustafa Can Keser, Ersubaşı ikinci bebeğine hamileyken bir kadınla samimi şekilde yakalanmıştı. Eşinin kendisini aldattığını kabul eden oyuncu, evliliğine devam etme kararı almıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.