İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli evlendi

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in, sevgilisi Yasemin Şefkatli ile evlendiği haberlerine anne Derya Tuna'dan çok geçmeden yanıt geldi.

Yaşam Yayın: 17 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 17.09.2019 17:23:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
14111 okunma
Google News

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında oğlunun evlendiğine dair çıkan iddialara yanıt veren Derya Tuna, “Öyle bir şey ancak olduğu anda herkesin haberi olacak” diyerek söylentileri yalanladı.

 

Öte yandan Derya Tuna ile Yasemin Şefkatli'nin aralarının bozuk olduğu söylenmiş, ancak aileler çok geçmeden tanışmıştı. Tuna, İdo'nun kız arkadaşı Şefkatli hakkında şu ifadelere yer vermişti:

 

Ben mi sevmeyeceğim?
“Yasemin’in benim başımın üzerinde yeri var. İdo’m sevmiş ben mi sevmeyeceğim”

 

Hamile iddiaları: Ayrıca geçtiğimiz haftalarda da Yasemin Şefkatli'nin hamile olduğu iddiaları gündemi sarsmış ve çok geçmeden İdo'dan yanıt gelmişti. İdo, konuya şu şekilde açıklık getirmişti: 

 

Bizim ailelerimiz var: "Böyle bir şey nasıl olabilir? Biz daha henüz sevgiliyiz. Bizim ailelerimiz var. Bu tarz haberleri yaparken lütfen biraz düşünelim"

 

Peki İdo Tatlıses'in sevgilisi Yasemin Şefkatli kimdir?
1992 yılında dünyaya gelen Yasemin Şefkatli İstanbul doğumludur.

 

Manken ve model olan Yasemin Şefkatli en son magazin dünyasında ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile ismi anılmıştır. 

 

Yaşantısını İstanbul Beşiktaş'ta sürdürmektedir. 2017 yılının Ağustos ayından bu yana İdo Tatlıses ile birliktelikleri sürmektedir. İstek Özel Semiha Şakir Lisesi mezunudur.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.