İdlib şehidinin adı Bursa'da yaşatılacak

İdlib'deki son saldırıda şehit düşen Bursalı Piyade Uzman Çavuş Tolga Can Yılmaz'ın adı ailesinin oturduğu Yıldırım'da yaşatılacak.

Yayın: 02 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 02.03.2020 13:42:13
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
1556 okunma
Google News

İdlib'de şehit olan 34 askerden biri de ailesi Bursa'nın Yıldırım ilçesinde oturan Piyade Uzman Çavuş Tolga Can Yılmaz'dı.

 

Aslen Zonguldaklı olan Yılmaz, hafta sonu Çaycuma'da son yolculuğuna uğurlanırken, Yıldırım Belediyesi şehidin adını yaşatma kararı aldı.

 

MALTEPE'DEKİ SPOR TESİSİNE ADI VERİLECEK

 

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Olay gazetesi Yazarı İhsan Aydın'a yaptığı açıklamada, "Maltepe Mahallesi'nde belediyemize ait bir spor tesisi var. Biz burayı biraz daha büyüteceğiz. Adına da şehidimiz merhum Tolga Can Yılmaz'ın ismini vereceğiz. Bu konuda çalışma başlattık. Böylece şehidimizin adını ilçemizde ve oturduğu semtte ölümsüzleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.