İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapacağı ilk icraatı açıkladı!

Mazbatasını alarak göreve başlayan İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, canlı yayında "Aylık öğrenci kartı 50 TL'ye inecek, ilk işimiz bu" açıklaması yaptı.

Siyaset Yayın: 18 Nisan 2019 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2019 09:48:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2317 okunma
Google News

Ekrem İmamoğlu, FOX TV'de yayınlanan Çalar Saat programına katıldı. Burada İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtlayan İmamoğlu, "Mazbatayı aldığımız ortamda da, bir anda... 'Haber vermeyelim' dedik aslında, 'Vatandaşımızla buluşma anını sonra yapalım' dedik. Mazbatayı alma ortamı bayağı yoğundu" ifadesini kullandı.

Ekrem İmamoğlu, şöyle devam etti:

"Biraz sıkışma, çekişme ile mazbatamızı aldık"

Allah korudu biraz sıkışma, çekişme ile mazbatamızı aldık. Günün sonunda tabii orada büyük bir kitle toplandı. İnsanların oraya akarak gelmesi, her kesimden insan vardı. Otobüsten aşağı baktığımda sevgilerini, coşkularını, beklentilerini hissedebiliyorsunuz. Efes Pilsen'in maçına söz vermiştim. Dediler ne yapacağız? Dedim yok, söz verdik önceden. Efes Pilsen'e hayranlığım bir başkadır. Altyapıları, tarzı... Gittik çok güzel bir maç oldu.

"İki çocuğunuz evde öyle mi?"

"Sonra eve geçtik. Annem, babam geldi. Tabii kızım sitem etti. 'Bir oğlum burada, iki çocuğum evde' demiştim. 'Çocuklarıma söz veriyorum' demiştim. Eve girdim, ortanca oğlum hemen sarıldı, esprili bir çocuktur. O 7 yaşındaki kızım tabii, 'Bir oğlunuz yanınızda, iki çocuğunuz evde öyle mi?' dedi. Sırtını döndü. Aaa, çok dayanamadı tabii. Sarıldı sonra."

İşte başkan olarak ilk icraatı

Canlı yayında ilk icraatları sorulan İmamoğlu "İstanbulkart öğrenciler için aylık 50 TL oluyor" açıklaması yaptı. Aylık öğrenci akbili şu an 85 TL'den satılıyor.

(Kaynak: İnternethaber)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.