Hostesin sevgilisi ile pilot birbirine girdi!

British Airways, bu skandalı konuşuyor... Genç hostesin sevgilisi uçakta alkol alıp konakladıkları otelde pilotla kavga etti.

Dünya Yayın: 21 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2019 09:26:28
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
1383 okunma
Google News

Üç yıldır British Airways'de kabin memuru olarak görev yapan Natalie Flindall, sevgilisi yüzünden işini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Natalie Flindall, uçuş ekibiyle birlikte Singapur'daki bir otelde konaklıyordu.

 

Ekip, ertesi gün Londra'ya doğru yola çıkacaktı. İddiaya göre uçuş ekibi, Sydney'den Singapur'a uçmuş ve burada kaldığı otelde alkol almıştı. Natalie'nin sevgilisi de uçuş ekibiyle birlikte konaklıyordu. Ancak işin içine alkol karışınca olaylar çirkinleşti. Natalie'nin sevgilisi ve pilot birbirine girdi.

 

Olay sonucunda uyarı ve uzaklaştırma alan Natalie Flindall, sevgilisini uçuğa getirdiği ve ekiple beraber konaklattığı için işten atılabilir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.