Hızını alamayan Helin Avşar, bu kez siyah mayosuyla amuda kalktı!

Siyah mayosuyla amuda kalktığı bir fotoğrafı "Sabah rutini" notuyla sosyal medya hesabından paylaşan Helin Avşar, kusursuz fiziğiyle gençlere taş çıkarttı. Ablası Hülya Avşar ise paylaşıma "Bak yine kıskandım" şeklinde yorum yaptı.

Yaşam Yayın: 03 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 03.08.2020 20:27:52
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
1077 okunma
Google News

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bikinili paylaşımıyla dikkatleri üzerinde çeken Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, Instagram hesabından yaptığı son paylaşım çok konuşuldu.

 

"SABAH RUTİNİ" NOTUYLA PAYLAŞTI

 

Son günlerde sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Helin Avşar, bu sefer siyah mayosuyla amuda kalktığı bir fotoğrafını "Sabah rutini" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. 42 yaşında olmasına rağmen kusursuz fiziğiyle takipçilerini büyüleyen Helin Avşar'ın paylaşımına 3 binin üzerinde beğeni geldi.

 

 

''BAK YİNE KISKANDIM''

 

Öte yandan, Hülya Avşar da kardeşinin paylaşımına yorum yapmayı ihmal etmedi. Avşar, "Bak yine kıskandım" şeklinde yorum yaparak atıfta bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.