Hindistan’da mahkumlar pul biberle firar etti!

Hindista'nın Arunaçal Pradeş eyaletindeki bir hapishanede 7 tutuklu mahkum, gardiyanlara pul biber ve tuzdan başka herhangi bir silah kullanmadan saldırıp onları yaraladıktan sonra firar etmeyi başardı.

Dünya Yayın: 14 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 14.07.2021 17:30:08
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
811 okunma
Google News

Yetkililer mahkumların firara hazırlanmak için günlerce hücrelerinde biriktirdikleri pul biber ve tuzla gardiyanların gözlerine saldırdığını söyledi. Olay pazar akşamı Arunaçalın Doğu Siang bölgesindeki Pasighat hapishanesinde, hücreler akşam yemeği servisi için açıldığı sırada gerçekleşti. Hepsi aynı hücrede kalan 7 mahkum hapishanede görevli personele saldırdı.

 

Polis Genel Müfettişi Chukhu Apa, Hint haber ajansı PTI'ye yaptığı açıklamada, "Mahkumlardan 7'si aniden gözlerine acı biber, toz biber ve tuz atmak suretiyle gardiyanlara saldırdı" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.