Hilal Altınbilek, ünlü iş adamıyla teknede yakalandı

Normalleşme sürecinin başlamasıyla tatile çıkan ve geçtiğimiz günlerde tek başına güneşlenirken görüntülenen oyuncu Hilal Altınbilek, iş adamı David Nahmiyas ile tekne turunda yakalandı.

Yaşam Yayın: 16 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 16.06.2020 14:02:12
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
1914 okunma
Google News

Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, koronavirüs kısıtlamaları sonrası kendisini Bodrum'a attı. Türkbükü'nde tekneyle gezintiye çıkan Hilal Altınbilek, iş adamı David Nahmiyas ile bir araya geldi. İkili uzun süre sohbet etti. İki ismin bir aradayken çekilen fotoğrafı, sosyal medyada bolca konuşuldu.

 

 

ARADA AŞK MI VAR?

 

Son olarak, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Hilal Altınbilek, başarılı performansı ile dikkat çekiyor. Züleyha karakterini canlandıran oyuncu, izleyenlerden tam not aldı. Kısıtlamaların kalkmasıyla, Bodrum'da bir araya gelen iki ünlü ismin fotoğrafı ise merak uyandırdı. Çiftin aralarında aşk olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.