Hilal Altınbilek Kubilay Aka aşkını kanıtlayan fotoğraf!

Miray Daner'den ayrılırken paylaştığı mesaj ile çok konuşulan Kubilay Aka'nın Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yıldızı Hilal Altınbilek ile aşk yaşadığı söyleniyordu, bu iddiayı kanıtlar cinsten bir fotoğraf ortaya çıktı!

Yaşam Yayın: 03 Ağustos 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 03.08.2019 11:15:07
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
9916 okunma
Google News

Vatanım Sensin dizi setinde tanışarak arkadaşlıklarını aşka taşıyan Miray Daner ve Kubilay Aka çifti, 2,5 yılın ardından geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ayrılıklarını duyurmuşlardı. Aka'nın Daner için yazdığı ayrılık mesajı ise çok konuşulmuştu. 

 

Başka bir göze bakmadım: Kubilay Aka, "Söyleyecek çok fazla şey var, susacak da... Ortak kararımız doğrultusunda ayrılmaya karar verdik. Bundan sonrası için dostluğumuz baki kalacak sevgimse ebedi.  İki buçuk seneye yakın olan ilişkimizde her şeye karşı dimdik durduk ilişkimizin sonuna kadar da o güzel gözlerden başka bir göze bakmadım. Bu yüzden bir ihanet söz konusu bile olamaz" diyerek çok konuşulan bir ayrılık mesajına imza atmıştı. 

 

İhanet görüntüleri: İhanet söz konusu bile olamaz diyen Aka'nın sözlerinin üzerinden daha sadece birkaç saat geçmişken ortaya çıkan bir fotoğraf ise herkesi şaşırtmıştı. Sosyal medyaya yayılan bu fotoğraf, ihanet görüntüleri olarak adlandırılmış hatta Aka'nın yanındaki kişinin Bir Zamanlar Çukurova dizisinin güzel yıldızı Hilal Altınbilek'in olduğu söylenmişti. 

 

El ele mekana girdiler: Ayrılık mesajını sosyal medyada yaptığı duygusal paylaşımla duyuran Aka, aynı akşam Gizli Kalsın adlı mekana oyuncu Hilal Altınbilek ile el ele girerken görüldü. Aka'nın "Çukur" dizisindeki rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu'nun da eşlik ettiği çift, mekanda geç saatlere kadar eğlendi.

 

Daha önce de bir araya gelmişler: Bu iddialar dilden dile yayılırken Hilal Altınbilek ve Kubilay Aka ikilisinden bir açıklama gelmemişti. Yeni ortaya çıkan bu fotoğraf ise her şeyi kanıtlar nitelikte. Eskiden çekilmiş bu fotoğrafta Aka ve Altınbilek çiftinin daha önceden de bir araya geldiği görülüyor. 

 

Hem sildi, hem takipten çıkardı: Kubilay Aka fotoğrafları sildi: İhanet iddialarının ardından ilk fotoğrafları silen Kubilay Aka oldu. Hatta Aka, Daner'i takipten de çıkardı. 

 

Tüm fotoğrafları kaldırdı: Miray Daner de Aka'nın bu hamlesinden sonra sosyal medya hesabı Instagram'dan Aka ile olan tüm fotoğraflarını sildi. Fakat Aka'yı takipten çıkarmadı. 

 

İhanet iddialarının başrolü Hilal Altınbilek kimdir?

1991 yılında doğan genç isim aslen İzmirlidir. Hilal Altınbilek, oyunculuğa ilkokul çağında tiyatro ile başladı. Tiyatro eğitimine İlkokul öğreniminin hemen ardından başlayan güzel oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da oyunculuk eğitimi aldı.

 

2011 yılında Şükrü Özyıldız ile birlikte başrolünde oynadığı “Derin Sular” dizisi ile tanınmaya başladı. Ardından Karagül isimli dizide canlandırdığı Özlem karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

 

2018 yılında Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği ‘Çocuklar Sana Emanet’ filminde Engin Akyürek’in başrolde oynadığı oyuncu kadrosunda yer aldı. 

 

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.