Hilal Altınbilek'in selfiesi büyük beğeni topladı

Bir Zamanlar Çukurova'nı yıldızı Hilal Altınbilek de yaz sezonunu açtı. Instagram hesabından bikinili pozunu "Akşam üstüne benden bir fotoğraf" notuyla paylaşan başarılı oyuncunun paylaşımına 96 binden fazla beğeni geldi.

Yaşam Yayın: 11 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 11.06.2020 12:44:09
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
2771 okunma
Google News

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha karakterine hayat veren güzel oyuncu Hilal Altınbilek de yaz sezonunu açtı.

 

Dünyayı etkisi altına alan ve 11 Mart'ta Türkiye'de görülen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle dizi setlerine ara verilmesinden sonra kendisini karantinaya alan Hilal Altınbilek, yeni normalleşme süreciyle birlikte yaz sezonunu açtı, sosyal medya hesabından ilk bikinili paylaşımını yaptı.

 

 

92 BİNDEN FAZLA BEĞENİ ALDI

 

Güzel oyuncu, Instagram hesabından "Akşam üstüne benden bir fotoğraf" notuyla bir kare paylaştı. Altınbilek'in selfiesi büyük beğeni topladı. Instagram'da 663 bin takipçisi bulunan güzel oyuncunun fotoğrafı 92 binden fazla beğeni aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.