Havalar yakmaya hazırlanıyor! Dışarı çıkmayın uyarısı!

Yurt genelinde hava açık olacağı beklenirken sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek. Ankara ve İstanbul 33, İzmir ise 35 dereceyi görecek. Uzmanlar öğle saatlerinde vatandaşların dışarıda olmamaları konusunda uyarı yaptı.

Gündem Yayın: 01 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 01.08.2019 10:38:55
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
936 okunma
Google News

Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’nin iç kesimlerinin, gece saatlerinden sonra İstanbul ve Kocaeli'nin kuzey kesimleri ile Samsun ve Sinop çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik olmayacağı, sıcaklıkların, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği belirtildi. Sıcaklıkların 35 derecelere ulaşması nedeniyle uzmanlar özellikle öğle saatlerinde güneş ışınlarından uzak kalınması konusunda uyarıda bulundu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.