Hatice'den, havuz başında mini şortlu paylaşım

Paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Hatice, Instagram hesabından mini şortla verdiği pozda koronavirüs sürecinde öz eleştiri yaptı. Bu dönemde halk olmadan bir hiç olduklarına vurgu yapan ünlü şarkıcı "Hepimiz balonmuşuz" dedi.

Yaşam Yayın: 17 Mayıs 2020 - Pazar - Güncelleme: 17.05.2020 18:17:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1477 okunma
Google News

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle gerekli izolasyon kurallarına uyarak önlem alan ünlü isimlerden biri de şarkıcı Hatice.

 

Karantina günlerini spor yaparak geçiren Hatice, Instagram hesabından cesur paylaşımlarına devam ediyor.
 

Ünlü şarkıcı, son olarak koronavirüs salgınından etkilenen sanat camiasıyla ilgili manidar bir paylaşıma imza attı. Başarılı isim, havuz başından mini kot şortuyla verdiği pozun altına şu notu düştü;

 


"Bu pandemi sürecinde anladık ki, ben ve diğer sanatçı arkadaşlarım fena tökezledik ve bir gerçeği anladık; Tek başımıza bir var oluş olamaz , bu bir ekip işi arkamızda olmazsa olmazımız orkestra ve sahnede bizi izleyen yüce halkımız olmadığı sürece tam bir balonuz bana göre."


"Bu ülkenin starı dediğim Tarkan, düşünsenize arkasında orkestrası olmasa ve onu izleyen kitlesi bu durum çok komik olmazmıydı ? Bu yüzden sabredip beklemek aklı salimliktir."

 

Aşk hayatında son dönemde yüzü gülen Hatice karantina sürecinde sevgilisiyle sarmaş dolaş pozlarını da paylaşıyor.
 

Şarkıcı Hatice geçtiğimiz yıl modacı Muammer Ketenci'nin defilesinde podyuma çıkmıştı. odyumda yürüdüğü anda birden elbisesinin kuyruğunu açarak kalçasını gösteren Hatice, günlerdir magazin gündemini meşgul etmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.