Hande Yener'in sapığı 4 yıl sonra geri döndü!

Şarkıcı Hande Yener'in kendisine taciz mesajları attığı için 2016 yılında davalık olduğu hayranı, bu kez de şarkıcının evine girmeye çalıştı. Saplantılı hayran, kişilerin huzurunu bozma suçundan yargılanacak.

Yaşam Yayın: 27 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.04.2020 15:04:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1965 okunma
Google News

Ünlü şarkıcı Hande Yener, evine zorla girmeye çalışan ve kendisine "Karım, ebediyen benim olacaksın" diye mesajlar atan Recep G. adlı kişiden 2016 yılında şikayetçi olmuştu. Ünlü popçu, taciz içerikli mesajlar attığı için yargılanıp beraat eden takıntılı hayranıyla yeniden davalık oldu.

 

İKİNCİ KEZ ŞİKAYETÇİ OLDU

 

Sabah'ta yer alan habere göre: Savcılık, Recep G. hakkında, Yener'in ikametine gelip içeri izinsiz girdiği ve şarkıcının tedirgin olmasına neden olduğu gerekçesiyle dava açtı. Takıntılı hayran, bu kez 'Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma, Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme' suçundan yargılanacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.