Hande Yener'in eski nişanlısı bakın kimle görüntülendi

Moda yarışmasıyla adını duyurduktan sonra Kemal Doğulu ile aşk yaşayan Özden Cerrahoğlu, ilişkisi bittikten sonra Hande Yener'in eski nişanlısıyla el ele görüntülendi.

Yaşam Yayın: 12 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 12.12.2019 15:21:12
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1528 okunma
Google News

Bir döneme damga vuran moda programıyla yıldızı parlayan Özden Cerrahoğlu, yarışmanın jüri üyesi olan ünlü modacı Kemal Doğulu ile aşk yaşamaya başladı. İlişkisi yeni biten Cerrahoğlu, şimdi de ünlü şarkıcı Hande Yener'in eski nişanlısı Ümit Cem Şenol ile el ele görüntülendi.

 

 

HANDE'NİN ESKİ AŞKIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

 

Kemal Doğulu ile ilişkisini bitiren Özden Cerrahoğlu, Hande Yener ile evlilik arifesindeyken ayrılan Ümit Cem Şenol ile el ele poz verdi. Çiftin pozları kısa sürede sosyal medyada da yayıldı.

 

HANDE, ÖZDEN'İN KOMBİNİNİ ELEŞTİRMİŞTİ

 

Bunun yanı sıra Hande Yener yıllar önce Özden Cerrahoğlu'nun yarıştığı programa konuk jüri olarak katılmış ve Özden Cerrahoğlu'nun yaptığı kombini eleştirmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.