Hande Erçel'den 1,5 milyon TL'lik imza!

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile çıktığı aşk yolunda aradığı mutluluğu bulamayan Hande Erçel, kariyerinde büyük bir ivme yakaladı. Bir giyim markasının reklam yüzü olan oyuncu, 800 bin TL olan ücretini ikiye katlayarak 1.5 milyon TL kazandı.

Yaşam Yayın: 30 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 30.10.2020 11:05:41
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
1915 okunma
Google News

Geçtiğimiz yaz sürpriz bir şekilde Mustafa Dalkılıç ile ilişkisini noktalayan Hande Erçel'e, ayrılık sonrası dizi ve reklam teklifleri yağmaya başladı.

 

Bir giyim markası ile anlaşma yapan 26 yaşındaki oyuncu, bir süre önce kış sezonu kreasyonu için kamera karşısına geçti.

 

 Hande Erçel'in, bu reklam filminden 1,5 milyon TL aldığı iddia edildi.

 

Kazandığı parayı gayrimenkule yatırdığı konuşulan oyuncu, ilk reklam filminden 800 bin TL almıştı.

 

Böylece Hande Erçel, reklam fiyatını ikiye katlamış oldu, "Murat Dalkılıç ayrılığı yaradı" yaradı yorumları yapıldı.

 

Baba olmak isteyen Dalkılıç'ın, Erçel'den beklediği yanıtı alamadığı iddia edilmişti. Bunun üzerine çiftin ayrılık kararı aldığı belirtilmişti.

 

Ünlü popçu ile geçtiğimiz temmuz ayında ayrılan ve üç aydır yalnız olan güzel oyuncunun adı, rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk dedikodularına karışmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.