Hande Ataizi: Rol gereği soyunmak için tek şartı...

Şu sıralar oğlu Leon ile Bodrum'da tatilini sürdüren oyuncu Hande Ataizi, katıldığı bir canlı yayında şimdiki oyuncuları değerlendirerek yeni projelerinde soyunması için hangi şartları olduğunu açıkladı.

Yaşam Yayın: 23 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 23.07.2019 10:18:43
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4542 okunma
Google News

Benjamin Harvey ile olan 6 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl sonlandıran Hande Ataizi, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlk olarak eski dönemdeki oyuncular ile şimdiki oyuncuları değerlendiren Ataizi, şimdiki oyuncuların kolay yoldan para kazanmak istediğini söyledi.

 

Kendi döneminde konservatuvar eğitiminin çok önemli olduğunu belirten Hande Ataizi, Şafak Yavuz'un sunduğu Marina Sohbetleri'nde eskiden rol aldığı projeler hakkında da konuştu. Oyuncunun rol gereği soyunmasının normal olduğunu belirten Ataizi, şu ifadeleri kullandı:

 

Soyunması için şartları var: "Soyunmam için çok iyi bir yapım, iyi bir yönetmen ve çok inandığım bir iş olması gerekiyor."

Fit vücudunun sırrı: Ayrıca Haftada 4-5 gün spor yaptığını belirten Ataizi, "Fiziğimi buna borçluyum. Beslenmeme ve uykuma dikkat ediyorum. Hemen hemen her şeyi yerim. Her şeyden dozunda yerim. Vegan değilim." dedi.

 

Hande Ataizi kimdir?: Ayşe Hande Ataizi, 2 Eylül 1973 tarihinde Bursa’da Bursalı bir ailenin kızı olarak doğmuştur. 

Ataizi’nin öz babası Mehmet Ali Ataizi bir mimar, annesi Nermin Çelen ise Uludağ Üniversitesi'nde Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde profesördür.

 

Hande Ataizi üç yaşındayken annesiyle babası ayrılmıştır. Üç yaşından beri Hande'nin üvey babası olan Hadi Çelen, Bursa'da inşaat mühendisidir. Üvey babasından olan Sinan adında kardeşi vardır.

 

İlk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Profesyonel oyunculuğa Kenter Tiyatrosunda başlayıp 3 yıl devam etmiştir. Bu arada Yeşilçam'la tanışmış. Ardından özel TV kanallarından gelen dizi tekliflerini değerlendirmiştir.

 

Sinemaya 1996 yılında oynadığı “Mum Kokulu Kadınlar” filmiyle başlamış olup ünlenmiştir. Bu filmdeki rolüyle ‘Altın Portakal’ almıştır.

1996 yılında senaryosunu Mete Özgencil'in yazdığı, yönetmenliğini İrfan Tözüm'ün yaptığı "Mum Kokulu Kadınlar" adlı sinema filminde Hande Ataizi, Halil Ergün, Selma Güneri, Sevtap Parman, Yasemin Alkaya ile birlikte oynamıştır.

 

1999 yılında Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı ve yönettiği "Kahpe Bizans" filminde rol almıştır. Son olarak geçtiğimiz yıl Kanal D ekranlarında başlayan; "4 Kadın Zamanı" adlı sohbet programında Derya Tuna, Eylül Öztürk, Seda Akgül ve Hande Ataizi ile beraber yer aldı.

 

1.evliliği: 4 Ağustos 2004 tarihinde Fethi Pekin ile 24 saat süren bir evlilik yapmıştır.


2.evliliği: 8 Eylül 2012 tarihinde Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey ile evlendi. Leon (d.2014) adında bir oğlu vardır. 2018 Mart ayında boşandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.