Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'dan olay mayolu poz

Paylaştığı cesur pozlar nedeniyle bir dönem babasından uyarı alan Zeynep Alkan, yaptığı son paylaşımla takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum almayı başardı.

Yaşam Yayın: 05 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 05.09.2019 10:38:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3466 okunma
Google News

Aylar önce paylaştığı bu yatak pozuyla günlerce konuşulan Zeynep Alkan, sosyal medya hesabını sık kullanmaya devam ediyor. 21 yaşındaki Alkan, son olarak uzun kollu mayosuyla verdiği pozla adından söz ettirdi.

 

Instagram hesabında 500 bini aşkın takipçisi bulunan Zeynep Alkan, bu pozuyla kısa süre içerisinde 20 binden fazla beğeni aldı. Yorumlarda ise Arap kullanıcıların çoğunlukta olduğu dikkatlerden kaçmadı.

 

Ölçüyü kaçırma kızım: Hamdi Alkan kızının cesur paylaşımları tarafından eleştirildiğini söylediği bir röportajında, şöyle konuşmuştu: "Zeynep'e 'Ölçüyü kaçırma kızım' diyorum. Çünkü ölçüyü kaçırdığı zaman öyle ya da böyle ucuz bir malzeme olabiliyor insan. İşiyle var olsun istiyorum."

 

Peki Zeynep Alkan kimdir?
Zeynep Alkan, 26 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

 

Aslen Hataylı olan Zeynep, Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızıdır. Ayşe adında bir kız kardeşe sahiptir.

 

Zeynep Alkan, Hisar Eğitim Vakfı Okullarında eğitim almıştır. 12 yaşındayken bazı tiyatro sahnelerinde rol alarak oyunculuğa merakı olduğunu göstermiştir. 

 

Zeynep Alkan 2 yıl Kadıköy Devlet Konservatuarında yarı zamanlı viyola eğitimi almıştır.

 

Zeynep Alkan, oyunculuk sektörüne ilk adımı Star Tv ekranlarında yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır adlı dizi ile giriş yapmıştır.  Alkan, dizide Emoloji Emel karakterine hayat vermişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.